Lost In Music raottaa ohjelmistoaan – Elävän musiikin kirjoa esitellään noin 100 esiintyjän voimin

Pariisin Kevät vuosimallia 2019.

Rajoitetu erä koko festivaalin kattavia Early bird -rannekkeita on nyt saatavilla.

Lost In Music valtaa Tampereen klubit jo kolmattatoista kertaa. Tänä vuonna 2.-5. lokakuuta ympäri kaupunkia levittäytyä tapahtuma esittelee elävän musiikin monia kasvoja kaikkiaan noin 100 esiintyjän voimin, joista ensimmäiset on nyt julkistettu.

Kaupunkifestivaalin suurin esiintymispaikka on Tullikamarin Pakkahuone. Pääkonserttien esiintyjät ovat Reuna-albumin elokuussa julkaiseva Pariisin Kevät, Rata/Raitti-levyään kesäkuussa juhliva JVG ja ranskankielisellä singlellään juuri yllättänyt Poets of the Fall. Liput näille keikoille ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Suomalaisartisteista ovat mukana lisäksi Irina, Maustetytöt, Tuuletar, Fear of Domination, Dallas Kalevala, Felix Zenger, Olivera, Block Buster, Antti Autio, Iron Country Sisters, Viitasen Piia, Lac Belot, Temple Balls, Holmala, Oceanhoarse, Linkopii, Luukas Oja sekä Hämärä. Lisäksi tanskalainen Prime Collective esittelee juuttien vireää rock- ja metalliskeneä tuomalla paikalle neljä yhtyettä. Nämä ovat Siamese, Helhorse, Aphyxion ja yksi myöhemmin paljastettava akti.

Koko festivaalin kattava festivaaliranneke on nyt saatavilla ennakkoon Tiketistä, tällä hetkellä erittäin rajoitetusti Early Bird -hintaan. Liput kaikille keikoille tulevat myyntiin loppukesästä. Lisätietoja löydät tapahtuman sivuilta.