Lost In Music hukuttaa Tampereen musiikkiin yli 130 artistin voimin!

Lost In Music –kaupunkifestivaali järjestetään 15.-18. lokakuuta Tampereella ja yli 130 artistin kattauksesta löytyy monen eri genren edustusta – jokaiselle jotakin! Festivaali levittäytyy useaan eri klubiin ja baariin. Keräsimme muutaman artistitärpin alle, mutta festivaalin sivustolta kannattaa käydä katsastamassa tarkempi artistikattaus ja aikataulut. 

KE 15.10.

Varsinaisesti bakkanaalit alkavat vasta torstaina, mutta tänään voi jo lämmitellä esimerkiksi suuntaamalla pääkirjasto Metsoon. Siellä keskustellaan jo 16.30 alkaen ensin sosiaalisesta mediasta (mukana myös Soundin päätoimittaja Meriläinen) ja sen jälkeen Laura Moisio soittaa keikan. 

Illalla soi Klubin puolella blues Duke Robillardin ja Wentus Blues Bandin tahtiin. 

TO 16.10.

Torstain kohokohtiin kuuluu muun muassa Stupido Records & Bookingin 25-vuotisjuhla Yo-talolla. Indieartisteistaan tutun yhtiön illassa esiintyvät Nyrkkitappelu, Hopeajärvi, The Splits ja Katujen Äänet

Tulevaisuuden tusina -äänestyksen voittaja Teksti-TV 666 esiintyy Ravintola Doriksessa yhdessä Gim Kordonin ja Big Wave Ridersin kanssa.

Uuden albuminsa pian julkaiseva Aino Venna avaa Klubin illan, jossa esiintyvät myös My First Band, NEØV, French Films ja Softengine.

PE 17.10.

Perjantai tuo tullessaan Joensuun uusia tuulia Jack The Roosteriin, sillä stagen ottavat haltuun Sonik, Mustarinta ja Relentless.

O’Connelsissa puolestaan vietetään Latvia-iltaa: Tarjolla on variaatiota Alise Jostenin herkästä musiikista  The Sound Poetsin indierockiin.

Tampere-talon illassa konsertoivat peräjälkeen Felix Zenger, Teho Majamäki ja Tuomo & Markus.

Klubilla kaikuu hiphop, kun illan starttaa Roope Salminen & Koirat. Mukana myös genrerajoja rikkova Atomirotta, jonka riveissä myös tänään ilmestyneessä Soundissa uraansa kertaava Rane Raitsikka.

Yo-talon karkeloinnissa mukana muun muassa nelimiehiseksi vuoden aikana kasvanut Lapko.

LA 18.10.

Helldone-festarilla esiintynyt ja Pharrell Williamsin Happy-hitistä coverin julkaissut Face Of God esiintyy lauantaina Henry’s Pubissa yhdessä Wendsin kanssa.

Naispuolisia laulaja-lauluntekijöitä voi käydä fiilistelemässä TTT-klubilla, kun iltaa lämmittävät Suvi Isotalo ja Yona. Edellisiltana samassa paikassa esiintyvät Matti Johannes Koivu ja Milla Rumi.

Pakkahuoneella raikaa hard rock ja kitarat, sillä meininkiä ovat ylläpitämässä Santa Cruz, Reckless Love ja virolaisvahvistus Ziggy Wild.

Lost In Musicin koko nälkävuoden pituinen artistikattaus näyttää tältä: