Lost Societylle hieno palkinto – keikkoja ja vuoden bensat!

Pakko nostaa hattua Suomen rock-klubien liitolle. Yhdistys on lanseerannut uuden, vuosittain jollekin kotimaiselle artistille jaettavan Tankki täyteen -tunnustuspalkinnon. Palkinnon saa bändi tai artisti, joka on esiintymisillään valanut uskoa elävän musiikin voimaan.

Ensimmäinen palkinto menee erittäin ansaitusti Lost Societylle. Palkinnoksi yhtye saa 2000 euroa ”bensarahaa” keikkakuluja kattamaan. Lisäksi jokainen Rock-klubien liiton kahdestakymmenestä keikkapaikasta lupaa ottaa yhtyeen esiintymään tulevan vuoden aikana. Kerrankin tunnustus, jolla on todellista käytännön hyötyä!

– Haluttiin konkreettisesti tukea niitä bändejä, jotka tuo meille leivän pöytään tulevaisuudessa, toteaa Nosturin promoottori Eeka Mäkynen.

Lost Society kehutaan palkintoperusteissa näin: ”bändi on osoittanut poikkeuksellista energiaa ja raikkautta keikoillaan ja tehnyt metallista hauskaa. Bändi on nuoresta iästään huolimatta luotettava, kohtelias ja osaava ja saa yleisön villiksi keikoillaan.”

– On puhuttu paljon siitä, ettei uusia isoja nimiä synny enää niin helposti. Paskat! Nyt palkittava bändi näyttää et kun on tykki asenne, peloton mieli ja varsilenkkarit, niin on mahdollisuudet vaikka mihin. Toivottavasti Lost Societysta tulee ihan helvetin iso bändi tulevaisuudessa, jatkaa Mäkynen.

Seuraava Tankki Täyteen -tunnustuspalkinto jaetaan marraskuussa 2014 Rokumentti-elokuvafestivaalin yhteydessä Joensuussa.

Soundi onnittelee Lost Societya ja toivottaa erinomaisia keikkareissuja!