Luukas Oja iskee jälleen – nyt olisi kappaleen verran ilahduttavan viriiliä suomirockia tarjolla

1.9.2023 10:51

Luukas Oja on täällä taas! Soundin Master of Pulpets -tulokaspalkinnonkin napannyt orkesteri valmistautuu kolmannen albuminsa julkaisuun, ja nyt tuolta levyltä esitellään ensimmäinen single. Kuuntele varsin vereväpoljentoinen Koko kansa -biisi ylempää.

”Meillä jokaisella on omat kipupisteet ja joskus voi olla helpompaa keksiä omaa tarinaansa kuin paljastaa, mitä se on oikeasti. Halutaan viestiä tällä biisillä, ettei pidä pelätä sitä mitä on tai sitä jos joskus mokaa”, yhtye kertoo tiedotteessa ja jatkaa:

”Tämän levyn tekeminen on ollut tosi kivaa, ja meidän bändillä on ollut erityisen hyvä meininki. Se kuuluu myös musassa! Viisikkoamme vahvistaa nyt useilta keikoiltakin tuttu Mathias Hermansson, joka on ollut ilo saada mukaan myös biisintekoon. Ollaan myös superiloisia, että ollaan saatu Väinö Karjalainen vääntelemään soundiruuveja ja vitsejä studiolle, Jesse Vainio miksaamaan ja Daniel Hagström masteroimaan.”

Tulevan levyn julkaisuajankohdasta tiedotetaan lisää myöhemmin. Luukas Ojan voi nähdä seuraavan kerran keikalla 30. syyskuuta Helsingin Semifinalissa.

Lisää luettavaa