Maahan ei saa koskea – M julkaisi uuden singlen ja videon tulevalta levyltään

Kivillä ja kannoilla on tuorein singlejulkaisu helmikuussa julkaistavalta albumilta.
18.1.2019 12:29

M-artistinimellä operoiva laulaja-lauluntekijä Minja Koski julkaisee toisen pitkäsoittonsa Näytän missä asun 22. helmikuuta. Albumilta on tänään julkaistu uusi single Kivillä ja kannoilla sekä kappaleeseen kuvattu musiikkivideo, jonka ohjauksesta vastaa Kosken itsensä lisäksi Antti Sepponen, joka vastaa myös kuvauksesta.

”Kivillä ja kannoilla -pelissä ei saa koskea maahan, vaan siinä on nimensä mukaisesti pysyteltävä kivien ja kantojen päällä. Tämä on hyvä muistaa”, artisti kuvailee.

M:n esikoislevy Tehtaantyttö ilmestyi syksyllä 2017. Levy nappasi Soundin arviosta täydet viisi tähteä ja se ylsi toimittajien vuosiäänestyksessä vuoden kotimaisten albumien listalla sijalle viisi. Odotukset Näytän missä asun -levylle ovat siis korkealla. Albumilta on jo aiemmin julkaistu singlet Miljoonatalon lapset ja Puhu mut pyörryksiin.

”Albumi on tietyssä mielessä matka maalta kaupunkiin, itsenäistymiseen, näkyihin, joista saa hetkittäin kiinni, mutta jotka seuraavassa sekunnissa katoavat – ja taas silmissä vilisee.”

M keikkailee keväällä uuden pitkäsoittonsa tiimoilta seuraavasti:

8.3. Telakka Tampere
15.3. G livelab, Helsinki
16.3. G livelab, Helsinki
22.3. Tuba, Oulu
23.3. Musta Kynnys, Jyväskylä
6.4. Dynamo, Turku
18.4. Torvi, Lahti
10.5. Sellosali (lämpiö), Espoo

Lisää luettavaa