Maailmantähtiä vilisevä Stars on Stage -näyttely tuo helpotusta keikkakaipuuseen – Ralph Larmannin kuvia esillä Tampere-talolla

AC/DC on yksi Ralph Larmannin kuvaamista maailmantähdistä.
Ralph Larmann

Näyttely toteutetaan viranomaisten turvaohjeistusten mukaisesti 30.6.-18.8.2020.

Maailmantähtien – kuten muun muassa AC/DC:n, Metallican, U2-yhtyeen, Justin Timberlaken, Michael Jacksonin, Ed Sheeranin, Robert Plantin ja Princen – kanssa pitkään työskennelleen konserttikuvaaja Ralph Larmannin keikkakuvia voi kesän ajan ihastella Tampere-talon Sorsapuistosalissa. Stars on Stage -näyttelyn kautta pääsee mukaan noin 60 megatähden keikalle ja oikeaa tunnelmaa luodaan kuvien lisäksi musiikilla ja valoilla.

”Emme osanneet Larmannin näyttelyä buukatessamme arvioida, että siitä tulisi ajankohtaisempi kuin koskaan. Tästä kesästä tulee hyvin erilainen kuin aiemmin ilman festareita ja kaikkia suuria, yhteisiä elämyksiä. Ihmisten kaipuu keikoille on kova”, Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas toteaa.

”Larmannin kuvien kautta meillä kaikilla on mahdollisuus päästä myös monille sellaisille keikoille, joihin emme välttämättä ole edes päässeet. Jokainen löytää Larmannin kuvista omia suosikkejaan, sillä hänen makunsa ja kattauksensa on todella laaja U2:n suurimmista maailmankiertueista Kansallisoopperan Ring-tuotantoon. Yhteistä Larmannin kuvaamissa keikoissa on todella vahva visuaalisuus. Se kuvista todella välittyy.”

Keikkakaipuuta helpottava Stars on Stage -näyttely on esillä 30.6.-18.8. ja se toteutetaan viranomaisten turvaohjeistusten mukaisesti eli näyttelyyn otetaan kerrallaan vain sallittu määrä yleisöä. Kokonaisuuden esillepanosta vastaa arkkitehti Taina Väisänen. Lisätietoja löydät täältä.

”Näyttely Tampere-talossa tulee toimimaan majakkana tänä kummallisena kesänä. Kokonaisuus hehkuu eläviä hetkiä, jollaisia haluamme kokea uudelleen mahdollisimman pian”, maalailee itse Larmann.