Madonna meluaa, Boy George kirjoittaa Amy Winehousesta

20.10.2009 16:20

Madonnan seitsemännen kerroksen asuinhuoneiston yläpuolella asuva Karen George on kyllästynyt artistin huoneistosta kantautuvaan meluun. Lukuisia valituksia tehnyt George on nyt jättänyt New York State Supreme Court -oikeistuimelle lakihaasteen, jonka mukaan "taloyhtiö on ollut täysin kykenemätön hillitsemään Madonnan toimia".

– Joudun lähtemään asunnostani aina silloin, kun Madonna valmistautuu vaikkapa kiertueeseen. Hänen puoleltaan tuleva meteli on aivan käsittämätöntä, naapuri ilmoittaa.

Madonnan entinen aviomies Guy Ritchie on puolestaan puhunut ensimmäistä kertaa julkisesti parin kohuerosta. Ritchie käytti entisestä vaimostaan muun muassa sanaa "retarded". Termihän tarkoittaa esimerkiksi "kehittymätöntä" ja "vähä-älyistä".

Culture Clubin entinen keulahahmo Boy George puolestaan kulutti vankila-aikaansa hyödyllisesti. Laulaja on kertonut muun muassa säveltäneensä biisin Amy Winehousesta. Kappaleen nimi on Your Pain Makes A Beautiful Sound.

– Kirjoitin vankilassa esimerkiksi musiikkia ja pidin päiväkirjaa. Materiaalia julkaistaan ensi vuoden aikana, George sanoo.

Laulaja vapautui suffolkilaisesta vankilasta viime keväänä. Hän ehti istua nelisen kuukautta puolentoista vuoden tuomiosta, ennen vapautumistaan hyvän käytöksen vuoksi. George joutui linnaan sen jälkeen, kun hän muun muassa pahoinpiteli miesprostituoitua itälontoolaisessa asunnossaan huhtikuussa 2007.

Lisää luettavaa