Madonnan itsensä ohjaaman elämäkertaelokuvan pääosan esittäjä on löytynyt, sisäpiirilähteet kertovat – Tuttu Ozark-sarjasta

Sisäpiirin mukaan Julia Garnerille on tarjottu Madonnan roolia.
8.6.2022 10:46

Työn alla oleva laulajaikoni Madonnasta kertova elämäkertaelokuva, jonka Madonna itse ohjaa, on löytänyt pääosan esittäjän, sisäpiiristä kerrotaan Variety-lehdelle. Madonnaksi haki yli tusina näyttelijää ja roolia ollaan Varietyn tietojen mukaan tarjottu muun muassa Netflixin Inventing Anna– ja Ozark-sarjoista tutulle Julia Garnerille.

Madonna itse siis ohjaa elokuvan, jonka on käsikirjoittanut yhdessä Diablo Codyn (Juno, Jennifer’s Body, United States Of Tara) ja Erin Cressida Wilsonin (Secretary, The Girl On The Train) kanssa. Ennakkotietojen mukaan elokuva tulee keskittymään pop-ikonin uran alkuvaiheisiin.

”Haluan välittää sen uskomattoman matkan, jolle tämä elämä on vienyt minut artistina, muusikkona, tanssijana ja ihmisenä, joka yrittää pärjätä tässä maailmassa. Elokuvan pääpiste tulee aina olemaan musiikki, sillä se on pitänyt minut liikkeessä ja elossa. On niin paljon kertomattomia ja inspiroivia tarinoita ja kuka olisi parempi kertomaan ne kuin minä itse. On todella tärkeää, että elämäni vuoristorata kerrotaan minun äänelläni ja visiotani noudattaen”, Madonna on kommentoinut elokuvaprojektista.

Lisää luettavaa