Madonnasta puuhataan elokuvaa – artisti itse aikoo ryhtyä ohjaajaksi, pääosan esittäjästä huhuja

EPA-EFE / WALTER BIERI / AOP

Kun Elton Johnista, Queenista ja Mötley Crüesta on tehty elokuvat (ja muun muassa Ozzysta puuhataan sellaista paraikaa), miksei sitten popin kuningattarestakin? Näin lienee Madonna miettinyt, ja nyt mietinnöistä on siirrytty tekoihin. Consequence of Sound uutisoi, että Madonna-elokuva on paraikaa työn alla ja laulaja on hyvin tiiviisti mukana sen työstämisessä.

Ensinnäkin Madonna aikoo ohjata elokuvan itse. Tämä ei ole tietenkään ensimmäinen kerta, kun Madden nimi merkitään ohjaajakrediitteihin: vuonna 2008 hän ohjasi komedian Filth and Wisdom ja kolme vuotta myöhemmin romanttisen draaman nimeltä W.E. Lisäksi Madonna työstää elokuvansa käsikirjoitusta yhdessä Juno-elokuvasta (2007) useita palkintoja napanneen Diablo Codyn kanssa.

Näyttelemisen Madonna jättää muiden huoleksi – käsitteleehän elokuva nuoremman Madden vaiheita New Yorkin pyörteissä 1980-luvulla. Pääosan esittäjää ei ole vielä kiinnitetty, mutta Consequence of Sound mainitsee Ozark-sarjasta tutun Julia Garnerin olevan ehdolla rooliin. Sitten vain odotellaan lisätietoja sen suhteen, missä aikataulussa projekti etenee.