Maineikas lauluvalmentaja Ron Anderson on kuollut – Muun muassa Axl Rose, Chris Cornell, Ozzy Osbourne, Seal ja Adele kävivät miehen opeissa

Anderson toimi valmentajana myös monissa elokuvatuotannoissa.
20.12.2021 11:56

Maineikas lauluvalmentaja ja oopperalaulaja Ron Anderson on kuollut. Pitkään Andersonin opeissa ollut Avenged Sevenfold -yhtyeen laulaja M. Shadows kertoi suru-uutisesta Instagramissa julkaisemansa muistokirjoituksen muodossa. Anderson oli kuollessaan 75-vuotias.

Kuoro- ja oopperalaulutaustainen Anderson aloitti uransa lauluvalmentajana 1970-luvulla erikoistuen bel canto -laulutyyliin. Pitkän uran varrella hänen valmennettavanaan kävi lukuisia pop- ja rock-laulajia kuten Guns N’ Rosesin Axl Rose, Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave), Ozzy Osbourne, Seal, Alicia Keys, Mary J. Blige, Adele, Neil Diamond, Janet Jackson, Lenny Kravitz ja Nancy Wilson. Anderson toimi valmentajana myös monissa elokuvatuotannoissa kuten Björkin tähdittämässä Dancer In The Darkissa sekä Tom Cruisen Rock Of Ages -elokuvassa.

”Hän oli ehdottomasti tärkein ihminen urallani ja vietin varmaan enemmän aikaa hänen opeissaan kuin perheeni kanssa. Hän oli alansa mestari ja jos tuolla ylhäällä on jokin entiteetti, hän näyttää nyt tälle, miten ääntä saadaan parannettua r-kirjainta tärisyttämällä ja skaaloja laulaen”, M. Shadows kirjoittaa.

https://www.instagram.com/p/CXrew8fp5bc/

 

Lisää luettavaa