The Man-Eating Tree astuu esiin uuden laulajan kanssa – ”Ehdokkaita löytyi ympäri maailmaa”

7.2.2015 10:57

Oululainen metalliyhtye The Man-Eating Tree julkaisee In The Absence Of Light -albumin 20. maaliskuuta. Odotettu pitkäsoitto esittelee samalla bändin uuden laulajan Antti Kumpulaisen.

– Antti on sopeutunut ryhmään todella hyvin. Hän on kovan työmoraaliin omaava kaveri ja sopivan synkkä persoona. Etsimme pitkään uutta laulajaa ja ehdokkaita oli lopulta ympäri maailmaa, mutta Antti löytyi sopivan läheltä. Hän on vaikuttanut kitaristimme Janne Markuksen kanssa samassa bändissä jo 2000-luvun taitteessa. Joskus hyvät asiat ovat liiankin lähellä, eikä niitä tahdo huomata, rumpali Vesa Ranta kertoo.

The Man-Eating Tree aloitti In The Absence Of Lightin työstämisen elokuussa 2013.

– Tosiaan, teimme levyä pitkään ja hartaasti, sillä halusimme käyttää kunnolla aikaa biisien kypsyttelyyn. Ensimmäistä kertaa oman levytysurani aikana teimme levyn kahdessa eri sessiossa ja tämä osoittautuikin hyväksi tavaksi. Myös tuottaja Aksu Hanttu oli meille uusi tuttavuus ja olemme hänen työpanokseen erittäin tyytyväisiä, sanoo Ranta.

Bändi aktivoituu toki myös lavoille. Ensimmäisenä on luvassa Suomen-kiertue Finntrollin ja Wolfheartin kanssa. Lisää aiheesta täällä.

– Suuntaamme ulkomaille myöhemmin tänä vuonna.

Tästä alta löytyy niin upouusi In The Absence Of Light -traileri kuin hieman vanhempi ennakointikin:

Lisää luettavaa