Manowar perui festarikeikkansa ykskaks yllättäen ja aivan viime tipassa – yhtye ja järjestäjät tukkanuottasilla

Muskelimetallin sanansaattaja Manowar perui keikkansa Clissonissa Ranskassa järjestetyssä Hellfestissä 21. päivä kesäkuuta vain tunteja ennen esiintymisvuoronsa alkua. The Final Battle -kiertueellaan parhaillaan maita ja mantuja tahkoava orkesteri oli kyllä pelipaikoilla jo hyvissä ajoin, mutta sitten tapahtui jotain, jonka vuoksi show jäi lopulta suorittamatta. Nyt yhtye ja Hellfest ovat julkaisseet omat, toisistaan suuresti eriävät näkemyksensä tapahtumista somessa.

”Huolimatta siitä, että yhtye oli paikalla jo 20. kesäkuuta, bändin jäsenet ja muu tiimi päätti poistua festivaalialueelta. Manowarin perjantaille 21. kesäkuuta suunniteltu konsertti ei toteudu syistä, jotka ovat meistä riippumattomia”, festivaalin järjestäjätaho tiedottaa some-kanavillaan.

Tästä ei mennyt kauaakaan, kun Manowar julkaisi oman vastineensa.

”18 kuukauden ankaran tön ja valmistautumisen jälkeen saavuimme Hellfest-alueelle eilen, valmiina soittamaan tänään. Hellfestin järjestäjät estivät meitä tekemästä sitä eeppistä show’ta, jonka olimme luvanneet. Huolimatta siitä, mitä olette saattaneet kuulla tai lukea, järjestäjillä oli vaikutuksensa niihin syihin, jotka estivät esiintymisemme. Olemme aina taistelleet ja tulemme aina taistelemaan antaaksemme faneillemme 100 prosenttia. Ranskalaiset fanimme ja lehdistö tietävät, että jos Manowar tulee Ranskaan eikä voi soittaa, syy ei ole meissä. Muistakaa Élysée Montmartre”, Manowar-leiri kertoo lausunnossaan.

”Olemme todella pahoillamme, että te kärsitte. Haluamme teidän tietävän, että teemme kaiken faniemme vuoksi. Olemme aina seisseet yhtenä rintamana emmekä anna kenenkään heikentää keikkojemme laatua. Voitte olla varmoja, että totuus tulee julki!”