Mariah Careyn esiintyminen uudenvuodenaattona meni komeasti poskelleen ja riemu repesi sosiaalisessa mediassa – laulaja itse kuittaa homman viileästi

Laulajadiivan vuosi vaihtui kiusallisissa ja huvittavissa tunnelmissa

New Yorkin Time Squarella järjestettävät uudenvuodenaaton pirskeet tunnetaan lähes koko maailmassa. Tänäkin vuonna Ryan Seacrestin juontaman tapahtuman esiintyjäkaarti ja itse esitykset olivat näyttäviä ja viimeisen päälle huippuviihdettä. Ikimuistoinen oli myös Mariah Careyn esiintyminen tapahtumassa, mutta ei välttämättä niistä syistä, joista laulajadiiva itse haluaisi.

Carey esitti illan loppuhuipennukseksi kappaleitaan suorassa tv-lähetyksessä playbackina. Teknisten ongelmien vuoksi Careyn korvamonitorit eivät kuitenkaan toimineet ja tämä joutui ottamaan korvanapit irti — mutta ei enää kuullut musiikkia yleisömeren metelin alta. Tästä johtuen laulajan huulisynkka oli niin täydellisen pielessä, ettei tämä edes loppuvaiheessa yrittänyt esittää enää laulavansa oikeasti.

Tästäkös sosiaalisessa mediassa innostuttiin toden teolla ja varsinkin Twitter täyttyi heti videopätkistä ja nasevista kommenteista. ”Jopa Milli Vanillia hävettää”, eräskin kommentoi Careyn kiusallista, mutta huvittavaa esitystä.

Careyn manageri syytti tapahtumasta vastaavaa tuotantoyhtiötä laulajan esityksen tahallisesta sabotoinnista. Tuotantoyhtiön edustaja luonnollisesti kiisti jyrkästi väitteet ja lisäsi, ettei teknisiltä ongelmilta aina voi välttyä, kun tehdään suoraa ohjelmaa.

Laulaja itse kuittasi sekoilun Twitterissä tyynen viileästi toteamalla, että ”paskoja juttuja sattuu” ja toivotti kaikille hyvää uutta vuotta.