Marilyn Mansonin bändissä kuohuu: yhtyeen pitkäaikainen jäsen erotettiin raiskauskohun vuoksi

Jeordie White alias Twiggy Ramirez saa lähteä, Manson twiittaa.
25.10.2017 08:20

Marilyn Manson ilmoitti Twitterissä erottaneensa basistinsa Jeordie Whiten yhtyeestään. Twiggy Ramirez -nimellä Mansonin riveissä esiintynyt basisti–kitaristi joutui huonoon valoon, kun hänen entinen tyttöystävänsä Jessicka Addams syytti muusikkoa raiskauksesta sekä henkisestä ja fyysisestä pahoinpitelystä.

White ja Addams seurustelivat 1990-luvulla. Addams kertoi sosiaalisessa mediassa kertovansa aiheesta julkisesti vasta nyt, koska häpesi tapahtunutta niin paljon eikä halunnut vahingoittaa bändinsä Jack Off Jillin uraa. White ei ole vielä vastannut syytöksiin.

”Olen päättänyt päästää Jeordie Whiten omille teilleen Marilyn Mansonista. Hänet korvaa tulevalla kiertueella toinen soittaja. Toivon hänelle hyvää”, Manson twiittaa. Katso viesti alempaa.

Myös White julkaisi oman tiedotteensa asiasta. ”Haluan viettää aikaa perheeni kanssa ja pitää kiinni useita vuosia kestäneestä raittiudestani. Otan vapaata Marilyn Mansonista, enkä valitettavasti ole mukana tulevalla kiertueella”, muusikko kirjoittaa Blabbermouthin mukaan.

White oli mukana Mansonin 1990-luvun nousukauden levyillä, kunnes erosi yhtyeestä vuonna 2002. Hän palasi bändiin vuonna 2008 ja vaihtoi myöhemmin soittimensa bassosta kitaraan.

Lisää luettavaa