Lisää suomenkielistä herkkua Ruotsista – Ennakkosoitossa Markus Krunegårdin Maybe/Mayday

"Joku tanssiaskel olisi paikallaan, mutta silloin on oltava päissään ja se taas vaikeuttaa soittamista", tuumii Markus Krunegård Flow-keikkansa alla.
3.8.2023 12:11

Ruotsinsuomalainen laulaja-lauluntekijä Markus Krunegård julkaisee 8.9. Nokia & Ericsson -albumin, joka on hänen ensimmäisen suomenkielinen albuminsa. Levyltä on julkaistu aiemmin valloittava Miss Joensuu -single, sekä sympaattinen Manu Chao -suomennos. Perjantaina 4.8. on luvassa albumin kolmas single Maybe/Mayday, jonka soi nyt ennakkoon Soundissa. Tsekkaa vastustamattoman hyväntuulinen biisi yläpuolelta.

– Joskus kuulin Göteborgin paikkeilla väärin: “sä sanoit maybe, mä kuulin että mayday”. Ja siitä syntyi tää vocoder monster -biisi. Eikö se olekin oikeasti “the circle of life”, että joku menee väärin ja siitä sitten tulee/syntyy/tapahtuu jotakin mieleenpainuvaa, ratkaisevaa ja hyvää, pohtii Krunegård kappaleen tiedotteessa.

Markus Krunegård esiintyy yhtyeineen Flow Festivalilla lauantaina 12.8.

– Nyt mietin täällä Luosto-tunturilla, mitä tuosta Flow-keikasta tekisi. Sanat on opittava, joku tanssiaskel olisi paikallaan, mutta silloin on oltava päissään ja se taas vaikeuttaa soittamista. Elämä on täynnä näitä pros & cons -juttuja, tai niinku nykyään sanotaan: maybe/mayday.

Lisää luettavaa