Marvel-näyttelijän fiktiivinen bändi julkaisee levyn – Kuuntele tuoreet maistiaiset

Mouse Rat -yhtye on tuttu Parks and Recreation -sarjasta.
3.6.2021 09:28

Ennen kuin näyttelijä Chris Prattista tuli Star-Lord Marvel-sarjakuviin perustuvassa elokuvauniversumissa, hän oli Andy Dwyer, hölmö ja sympaattinen muusikko Parks and Recreation -komediasarjassa. Sarjassa Prattin hahmo toimi useita erilaisia nimivaihtoehtoja läpi käyneen Mouse Rat -yhtyeen laulajana ja monissa jaksoissa kuultiin bändin kappaleita kuten The Pit ja 5 000 Candles in the Wind.

Nyt tämä fiktiivinen bändi on julkaisemassa ihan oikean levyn. The Awesome Album ilmestyy 27. elokuuta ja sen julkaisijana toimii Dualtone sekä Entertainment 720 (joka oli sarjassa näytelleen Aziz Ansarisin roolihahmon Tom Haverfordin perustama yhtiö). Levyllä vierailee myös muita sarjan hahmoja kuten Duke Silver (näyttelijä Nick Offerman) sekä Land Ho! -yhtyeen nokkamies Scott Tanner (Wilco-yhtyeen Jeff Tweedy).

Alla pari tuoretta maistiaista The Awesome Albumista The Pit -sanoitusvideon sekä Two Birds Holding Hands -kappaleen muodossa. Molemmat kappaleet siis laulaa Chris Pratt.

Parks and Recreationia tehtiin seitsemän tuotantokautta vuosina 2009-2015. Prattin, Offermanin ja Ansarisin lisäksi satiirisessa sarjassa näyttelivät muun muassa Amy Poehler, Rashida Jones, Aubrey Plaza, Adam Scott ja Rob Lowe.

Lisää luettavaa