Mastodon ilahduttaa kotikaupunkinsa pikkubändejä tavalla, josta moni voisi ottaa oppia

Reilua meininkiä Yhdysvaltain Georgiassa: Blabbermouthin mukaan atlantalainen Mastodon on ostanut kotikaupunkinsa West Endistä rakennuksen, johon yhtye suunnittelee noin kaksikymmentö harjoitustilaa käsittävää treenikämppäkompleksia. Kyllähän nuo varmaan kaupaksi menevät.

Projekti on kitaristi Bill Kelliherin lempilapsi. Blabbermouthin artikkelin mukaan Kelliher on suunnitellut kompleksia jo vuosien ajan, ja oikea aika sen toteuttamiselle oli nyt, kun kaksi paikallista harjoitustilaa sulki ovensa.

– Sen myötä aloin katsella sopivia rakennuksia, mutta siitä ei oikein tullut mitään ajanpuutteen vuoksi. Minähän vietän paljon aikaa tien päällä. Nyt olen kuitenkin kotona, ja on aika laittaa tämä homma pakettiin, Kelliher sanoo.

Kelliher lupailee paikalle tuleville bändeille biljardipöytää, pöytäfutista ja kenties koripallokenttoo – ja oman bändinsä seuraa. Myös Mastodon nimittäin aikoo virittää soittokamansa paikan päälle.

– Tämä on ollut unelmani monien, monien vuosien ajan. Ja tiedän, että muukin yhtye haluaa tätä samaa, Kelliher sanoo.

Siitä ei ole tietoa, millaisella diilillä treenikämppä Atlantasta irtoaa. Mutta suht höyryisiä bileitä voinee odottaa kompleksissa järjestettävän.