Mastodonin Brent Hinds laukoo tylyä tekstiä Disturbedin suuntaan, inhosi bändin kanssa kiertämistä

5.11.2021 08:48

Mastodonin Brent Hinds ei näemmä epäröi lausua ääneen mielipiteitään, vaikka olisi varmaa, että niistä tulee vielä sanomista. Hinds vieraili The Jasta Show -podcastissa kertomassa uudesta kokoonpanostaan, jonka mies on perustanut High on Fire -johtaja Matt Piken kanssa, mutta suurimman huomion sai Hindsin heittämä kommentti Mastodonin vanhoista kiertueista.

Toimittaja Jamey Jasta kysyi Hindsilta, onko hänellä vielä toteutumattomia haaveita kiertueiden suhteen, mutta tämä innostui puhumaan enemmän niistä rundeista, mitä ei olisi tarvinnut alun alkaenkaan järjestää.

”Olen tehnyt paljon kiertueita, joita en olisi halunnut tehdä. Niin kuin Disturbed-rundin ja sen koko Mayhemin tyhmän hevonpaskan”, Hinds sanoo.

Hinds viittaa ilmeisesti vuoden 2008 Rockstar Energy Mayhem -festivaalikiertueeseen, jonka pääesiintyjinä nähtiin Mastodon, Disturbed, Slipknot ja Dragonforce. Mastodon-kitaristi jatkaa aiheesta happamaan sävyyn.

”Sitä piti vittu lämmitellä Disturbedia. Piti soittaa tyypeille, jotka pitävät Disturbedista.”

Jasta kysyi aiheesta tarkemmin, että pitivätkö Disturbedin fanit sitten Mastodonista. Hinds kuittasi asian huumorilla.

”Se oli Mayhem-festivaali, eli yleisössä oli kasa umpikännisiä amerikkalaisia. Ne pitävät varmaan ihan mistä vain”, Hinds sanoo.

”On paljon kiertueita, joita haluan tehdä, mutta useimmat kiertueet… Ensimmäinen rundimme Relapse-yhtiön kanssa oli kiertue Dying Fetusin ja jonkun muun vitun bändin kanssa. Se oli kamalaa. En olisi halunnut olla siellä.”

Lisää luettavaa