Mastodonin kitaristi hämmentyi, kun vieras nainen alkoi lähetellä bändille merkillisiä viestejä

Mistähän nyt tuulee? Mastodon julkaisi Facebook-sivullaan kuvakaappauksia kummallisesta viestinvaihdosta, jossa tuntematon naisihminen syytti yhtyettä poikansa kiusaamisesta. Viestit on sittemmin poistettu yhtyeen kanavista, mutta Lambgoat nappasi episodista kuvakaappauksia.

Carol-niminen nainen lähetti bändille useita alatyylisiä viestejä, joissa kirosanojen lomassa väitetään, että bändi olisi luvannut naisen pojalle töitä. Kunnollisen duunin sijaan poika olisi kuitenkin lähetetty jollekin ”turhalle etsintäretkelle” (vai miten ”wild goose chase” nyt pitäisikään suomentaa), js nyt poikaparan maine oli jotenkin vaarassa.

”Haistakaa vittu, teidän saatanan niljakkeiden pitäisi hävetä käytöstänne”, raivostunut Carol kirjoitti.

Mastodonin kitaristi Bill Kelliher vastasi viesteihin ihmettelemällä, mistä nainen oikein puhui – huijauksen kun mainittiin tapahtuneen tammikuussa, ja Mastodon oli tuolloin Euroopan-kiertueella, eikä bändin organisaatiossa ollut ylipäätään töitä tarjolla. Tarina ei kerro, miten viestinvaihto eteni tästä.

Lambgoat esittää valistuneen veikkauksen, että naisen tarkoitus olisi ollut lähettää viesti Mastodon-nimiselle sosiaalisen median palvelulle, mutta kukapa noita mastodontteja toisistaan erottaa. Toivottavasti poika joka tapauksessa saa oikeutta, jos joku on nuorukaista turhaan juoksuttanut.