Matt Sorum, Mike Portnoy ja kumppanit ilmaantuivat kommentoimaan Jay Weinbergin Slipknot-päivitystä

13.11.2023 07:00

Jay Weinbergin saamat lähtöpassit Slipknotista puhuttavat raskaan rockin kentällä edelleen. Erottamisuutinen oli sikäli yllättävä, että Weinberg suoriutui ihailtavan hyvin äärimmäisen vaikeasta tilanteesta – moni piti Jordisonin saappaisiin astumista liki mahdottomana urakkana. Niin vain kuitenkin naamiobädi on jälleen rumpalia vailla. Saapa nähdä, milloin Corey Taylor tai joku muu orkesterin jäsen kommentoi jupakkaa.

Weinberg itse avautui aiheesta hiljattain sosiaalisessa mediassa. ”Sydämeni särkyi ja minut yllätettiin täysin, kun sain aamulla 5. marraskuuta puhelun, jonka aikana kuulin uutiset, jotka useimmat teistä saivat tietää pian sen jälkeen. Olen kuitenkin aivan ymmälläni — ja aidosti kiitollinen — kaikesta luovana ja taiteellisena kotinani pitämältäni uskomattomalta yhteisöltä saamastani rakkaudesta ja tuesta”, Weinberg kirjoitti. Viestin kommenttikenttään ilmaantui Instagramissa runsain joukoin varsin nimekkäitä tukijoita.

”Olet vasta pääsemässä vauhtiin, kaveri. Yksi ovi sulkeutuu ja toinen aukeaa. Elämä on ylä- ja alamäkiä, ja sinä olet kiivennyt kuin vuorenrinnettä huipulle asti”, kirjoittaa Guns N’ Rosesissa 1990-luvulla rumpaloinut Matt Sorum ja jatkaa: ”Sinun ja meidän kaikkien tulevaisuus näyttää valoisalta, en malta odottaa että pääsen näkemään mikä seikkailu sinua seuraavaksi odottaa!”

Dream Theateriin uudelleen kiinnitetty Mike Portnoy jatkaa kannustavalla linjalla. ”Tämä on vain yhden luvun loppu. Sinulla on niitä vielä monta edessäsi. Pidän aina puoliasi”, Portnoy kirjoittaa.

Myös Sepulturan Eloy Casagrande tarjoaa taustatukea. ”Olet yksi suurimmista, Jay. On ilo päästä näkemään seuraava siirtosi”, mörssärirumpali viestii.

Myös Bruce Springsteenin E Street Bandin rumpalina tunnettu Jayn isä Max Weinberg tsemppaa poikaansa. ”Jo 33 vuoden ajan olet tehnyt minut ja äitisi ylpeäksi. Tämä hetki ei ole mikään poikkeus. Olet tyylikäs kaveri [class act]. Rakkaudella, isäsi”, Max kirjoittaa.

Lue Weinbergin alkuperäinen päivitys alta:

Lisää luettavaa