Mega-Dave Mustainen Metallica-viha nostaa taas päätään?

6.2.2014 10:04

James Hetfieldilta ja Lars Ulrichilta aikoinaan kengän kuvan takalistoonsa saaneen Megadeth-liideri Dave Mustainen Metallica-antipatioita on dokumentoitu tiedotusvälineessä jos toisessakin menneiden vuosikymmenien aikana. Joitakin vuosia sitten tapahtuneiden Metallican, Megadethin, Slayerin ja Anthraxin tähdittämien Big Four Of Thrash -yhteiskeikkojen aikana Mustaine vaikutti jo haudanneen sotakirveensä.

Ja saattoihan mies sen toki haudatakin, mutta australialaisen Soundwave-festivaalin tiimoilta kuuluu kuitenkin kummia. Entisen Metallica-basisti Jason Newstedin oma yhtye Newsted on nimittäin yllättäen poistettu kiertävän festivaalin ohjelmistosta ”Megadethin pyynnöstä”. Soundwave on kiinnittänyt Newstedin paikalle Whitechapelin – tiedote löytyy täältä

Onpa syy kummankin miehen epäonnisessa Metallica-menneisyydessä tai sitten ei, mutta sukset ovat joka tapauksessa menneet todella pahasti ristiin. Vielä viime vuonna asiat olivat oikein hyvin, sillä Newsted oli mukana Megadethin johtamalla Gigantour-kiertueella ja nousipa Jason lavalle esittämään Metallican varhaistuotantoa Megadethin seuranakin.

Uutisen toi esiin Metal Sucks

Lisää luettavaa