“Melkein heti kun olin kirjottanut tän biisin, rakastuin” – ensinäytössä Sofi Merosen Sydänsurunarkkari

28.9.2023 15:08

Millainen henkilö on sydänsurunarkkari? Vastausta voi etsiä Sofi Merosen uudesta singlestä, joka on raastava rehellinen kuvaus rakkaudesta ja rikkinäisestä sydämestä. Kappaleessa haaveillaan siitä jostain oikeasta ja samaan aikaan epäröidään omaa kykyä rakastaa ja vastaanottaa rakkautta.

“Mulla on ollut aika paljon lyhyehköjä suhteita, ja kuitenki oon aina toivonu löytäväni sellaista rakkautta mistä oon haaveillu – intensiivistä ja jännittävää mut ei kuitenkaan pelottavaa, luotettavaa mut yllätyksellistä, kihelmöivää, kestävää. Kun olin jälleen eronnu yhdestä suhteesta, niin huolestuin et oonkohan mä sydänsurunarkkari. Osaankohan ees rakastaa jotenki tasapainosella tavalla ja tunnistaa hyvän rakkauden, ku se osuu kohdalle? Sydänsuru on mulle biisintekijänä myös tosi inspiroiva aihe – on isoja tunteita, jotka on tarve ilmasta rehellisellä tavalla. Ja siis hauska juttu tässä kaikessa on se, et melkein heti ku olin kirjottanu tän biisin, rakastuin”, Merone kertoo.

Soundissa tulee nyt ensinäyttöön singleen tehty musiikkivideo, joten katso saman tien tämä Aapo Niinisen and Sofi Merosen toteuttama teos ylempää. Stop motion -musiikkivideossa artisti seikkailee avaruudessa rakkautta etsien. Niinhän me kaikki!

Merone julkaisi alkuvuodesta debyytti-ep:n Pretty Good, Not Quite. Artisti on tuttu myös melankolisen alt pop -yhtyeen Feelswithcapsin keulahahmona. Merosen Facebook-kanava löytyy täältä.

Lisää luettavaa