Meshuggah siirtää kiertuettaan, mutta ei covidin vuoksi – jotakuta yhtyeen jäsenistä riivaa häijy tauti

22.12.2021 10:01

Meshuggah-leiristä kantautuu ikäviä uutisia. Omintakeinen äärimetallikokoonpano joutuu siirtämään alkuvuodeksi buukattua jenkkikiertuettaan terveyshuolien vuoksi, eikä nyt ole kysymys koronasta. Bändi tiedottaa tilanteestaan sosiaalisessa mediassa.

Yhtyeen mukaan yksi nimeltä mainitsematon bändin jäsen kärsii jonkinlaisesta ihosairaudesta, jonka soittohommista ei tule mitään. Potilas saa paraikaa lääkehoitoa vaivoihinsa ja toipunee kevään aikana.

”Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että Meshuggah aikatauluttaa alkuvuodelle buukatun Yhdysvaltain-kiertueensa uusiksi syys–lokakuulle 2022. Pandemia on vaikeuttanut hommiamme koko vuoden ja viivästyttänyt uuden studioalbumin julkaisua, mutta tämän päätöksen joudumme tekemään muista syistä”, yhtye kirjoittaa.

”Meidän täytyy asettaa etusijalle yhden jäsenemme terveys. Hän saa paraikaa lääkehoitoa käsissään olevaan ihosairauteen, joka on pitänyt hänet sivussa harjoituksista eikä salli hänen soittavan instrumenttiaan. Uskomme hänen toipuvan hyvin, mutta on selvää, ettemme pääse esiintymään vielä helmikuussa.”

Kurjan kuuloinen tilanne, paranemisia vain asianosaiselle. Lue bändin tiedote alta:

Lisää luettavaa