Metallibändin laulaja sai potkut yritettyään tappaa yhtyeen rumpalin – ”Hän on manipuloija, psykopaatti ja valehtelija”

Bändi julkaisi todisteeksi kuvia, jotka saattavat järkyttää herkimpiä.
8.5.2023 09:28

Parhaillaan Euroopan-kiertueella oleva eteläafrikkalainen death metal -yhtye Vulvodynia kertoo sosiaalisessa mediassa antaneensa bändinsä laulajalleen Duncan Bentleylle potkut ja varsin painavasta syystä: Bentley oli ottanut verisesti yhteen bändin rumpalin Tom Hughesin kanssa. Yhtye julkaisi tapauksesta todisteeksi kuvia, jotka löytyvät täältä – varoituksen sanana, että kuvat saattavat järkyttää herkimpiä.

”Hän uhkaili ja yritti tappaa rumpalimme. Tom sai useita vammoja kuten murtuneen nenän ja joutui sairaalaan. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun [Bentley] on hyökännyt Tomia kohtaan ja osoittanut tällaista väkivaltaisuutta. Se on ollut ongelma jo pitkään ja luulimme sen johtuvan alkoholista. Nyt tiedämme, että sellainen ihminen hän vain on”, yhtye kirjoittaa kuviensa saatteeksi.

”Älkää luottako Duncaniin. Hän on manipuloija, psykopaatti ja valehtelija. Hän varmasti yrittää lyödä meidät maahan tämän jälkeen, mutta haluamme teidän tietävän totuuden.”

Aiemmin tänä vuonna bändistä eronnut basisti Chris van der Walt tuli myös kommentoimaan bändin Facebook-julkaisuun ja vahvisti osaltaan Bentleyn väkivaltaisen käytöksen. Samoin bändin entinen kitaristi Matt Mader vahvisti Bentleyn käytöksen kommenttiketjussa. Myös rumpali Tom Hughes itse on tehnyt pitkän julkaisun, jossa tämä kertoo asioista omasta kulmastaan.

”Tämä oli pääsyy siihen, miksi lähdin. Duncan on alkoholin väärinkäyttäjä, joka saa psykoottisia raivokohtauksia. Hän myös hyökkää kaikkien päälle, jotka yrittävät auttaa häntä. Hän on tapellut kaikkien bändin jäsenten kanssa. Hän lyö Lishaa (Bentleyn kumppani) ja pettää häntä kiertueilla aina kun vain mahdollista. Hän on hommannut Vulvodynialle porttikiellon useisiin klubeihin ympäri maailman. En voinut enää jäädä ja olla tekemisissä hänen kanssaan. Hän polttaa kaikki sillat ja satuttaa fyysisesti ja henkisesti kaikkia läheisiään”, Chris van der Walt avautuu.

Vulvodynia on perustettu vuonna 2014. Yhtye on julkaissut viisi pitkäsoittoa, joista viimeisin vuoden 2021 Praenuntius Infiniti. Bentley oli yhtyeen perustajajäseniä.

Lisää luettavaa