Metallican hyväntekeväisyyskampanja keräsi kahdessa kuukaudessa yli miljoona dollaria Ukrainan hyväksi

Metallica auttaa ukrainalaisia World Central Kitchenin kautta.
3.6.2022 19:19

Hevijätti Metallica aloitti huhtikuussa All Within My Hands -säätiönsä kautta hyväntekeväisyyskampanjan, jonka tuotot ohjataan sodan keskellä olevien ukrainalaisten hyväksi. Nyt säätiö tiedottaa, että kaksi kuukautta kestänyt kampanja on päässyt kunnianhimoiseen tavoitteeseensa ja sen kautta on kerätty Ukrainan hyväksi yli miljoona dollaria. Osa summasta on tullut suoraan yhtyeeltä, osa fanien kautta muun muassa oheistuotekamppiksista sekä huutokaupoista.

Hyväntekeväisyyskampanjan tuotto ohjataan sota-alueille ruoka-apua toimittavalle World Central Kitchenille, joka on pistänyt alulle ukrainalaisia auttavan Chefs for Ukraine -kampanjan. WCK:n toimitusjohtaja Nate Mook kiittelee vuolaasti Metallicaa ja kaikkia, jotka kampanjaan osallistuivat.

”Olemme todella kiitollisia Metallica-perheelle, joka on tukenut meitä. Ruoka ja yhteisöllisyys ovat meidän työmme ytimessä ja se työ on mahdollista vain Metallican kaltaisten ystävien ansiosta. Vielä on paljon tehtävää – tuho on niin valtavaa – mutta WCK menee sinne, missä meitä tarvitaan”, Mook kommentoi.

Hieno teko Metallicalta ja faneilta! Yhtyeen hyväntekeväisyyspaitaa on muuten ainakin tätä kirjoittaessa edelleen saatavilla bändin verkkokaupan kautta.

Lisää luettavaa