Metallican lakimies viettää loppuelämänsä Alaskassa? – Lars Ulrich pillastui

14.1.2016 13:43

No joo, tuo ”Alaska-homma” lienee vitsi, mutta Lars Ulrich pillastui – siitä ei ole kahta sanaa.

Kävi nimittäin niin, että kanadalainen Metallica-coveryhtye Sandman vastaanotti muutakia päiviä sitten peräti 41-sivuisen kirjeen Metallican lakimieheltä. Kirjeessä muun muassa vaadittiin Sandmanin muuttavan logonsa erilaiseksi – Sandmanin logo kun on kopio Metallican St. Anger -aikakauden logosta.

Kirje oli tosiaan lähtenyt Metallican lakimieheltä, mutta yhtyeellä ei ole omien sanojensa mukaan mitään tekemistä tämän ukaasin kanssa.

– Tietoomme tuli, että kanadalainen tribuuttiyhtye Sandman on hieman tuohtunut Metallican toiminnasta. Ryhdyimme selvittämään asiaa ja havaitsimme, ettei yhtyeelle tai managementille ole kerrottu mitään tällaisesta kirjeestä. Nyt kun olemme nähneet tämän pitkän kirjeen, huomaamme tämän nimenomaisen lakimiehemme olevan ”aavistuksen yli-innokas”, tiedottaa Metallica.

– Tilannehan on oikeasti päinvastainen: mehän kannustamme coveryhtyeitä ja lainabiisien tekemistä. Tästä todisteena toimikoon vaikkapa oma Garege Inc. -coveralbumimme vuodelta 1999. Ja kaiken huipuksi: Metallicahan aloitti oman uransa cover-yhtyeenä!

– Sandman, heittäkää tuo kirje roskiin ja jatkakaa toimintaanne entiseen malliin. Saatte meiltä täyden tukemme! Ai niin: ko. lakimiehemme on parhaillaan San Franciscon lentokentällä. Hän muuttaa pysyvästi Alaskaan ja hankkii jatkossa elantonsa kalastaja.

Metallican rumpali Lars Ulrich on myös ehtinyt soittaa Sandmanin laulajakitaristille Joe Di Tarantolle ja pahoitella tilannetta.

– Lars pirautti minulle juuri äsken. Se oli hieno puhelu, Taranto sanoo Facebookissa ja jatkaa:

– Kaikki on hyvjn. Aiomme pitää jatkossakin Metallican lipun korkealla!

Lisää luettavaa