Metallican Lars Ulrich kertoi mielipiteensä Pantera-reunionista – muisteli myös yhtyeiden ensikohtaamista vuonna ”1622 tai jotain”

17.3.2023 21:18

Metallica-rumpali Lars Ulrich on mielissään Pantera-reunionista. Asia selviää Revolverin tuoreesta haastattelusta.

”Ajatus siitä, että he juhlistavat Panteran musiikkia ja magiaa on … tiedän että on ollut paljon puhetta siitä, tukevatko ihmiset sitä vai eivät”, Ulrich sanoo. ”Mutta minä olen sellainen tyyppi, että jos Glenn Hughes haluaa lähteä soittamaan Deep Purple -keikkoja, minä tuen sitä.”

”Olen aina halunnut ihmisten seuraavan musiikillisia ja luovia intohimojaan, joten tämä Pantera-reunion on mielestäni hyvä juttu”, Ulrich jatkaa. ”Ja on sanomattakin selvää, että Charlien [Benante] mukanaolo on hienoa. Näin yhden videon Mexicon-keikalta, ja siltä sai vaikutelman että he soittivat tiukasti yhteen. Tulee olemaan hauskaa saada heidät yleisön eteen.”

Metallicalla ja Panteralla on pitkä, vuosikymmenten taakse ulottuva yhteinen historia.

”Tapasimme veljekset [Dimebag Darrell ja Vinnie Paul] Ride the Lightning -kiertueella ja ystävystyimme heidän kanssaan. Tämä tapahtui Dallasissa – mitä – 1622 tai jotain. Siitä on noin 400 vuotta. Me tietenkin rakastimme kumpaakin. Heillä oli siellä oma jenginsä ja kävimme katsomassa heitä aina kun olimme Texasissa. Näimme bändin muuttuvan vuosien myötä rockimmasta ilmaisusta siksi luovaksi ja uniikiksi voimanpesäksi mikä heistä muodostui. Meillä oli suhde vuosikymmenien ajan.”

Pantera kiertää kesällä Metallican matkassa tämän M72-kiertueella ympäri Pohjois-Amerikkaa. Pantera saapuu myös Suomeen esiintymään Hyvinkään Rockfest-tapahtumassa. Metallican voi puolestaan bongata Helsingissä kesällä 2024, jolloin yhtye soittaa kaksi keikkaa Olympiastadionilla.

Lisää luettavaa