Michael Monroe sanoo, ettei Yhdysvalloissa kiertäminen ole kannattavaa – ”Haaskaat vain rahaa ja aikaa”

Jana Blomqvist

Michael Monroe kertoi kuulumisiaan Michael McCarthylle Love Is Pop -sivuston tuoreessa haastattelussa. Monroe julkaisee uuden One Man Gang -albuminsa lokakuun 18. päivä ja aiheeseen liittyen mieheltä kysyttiinkin, voidaanko Monroe bongata rokkaamassa uuden levynsä tiimoilta myös Yhdysvalloissa.

”Noh, haluaisimme soittaa Yhdysvalloissa ja olemme rundanneetkin siellä”, Monroe sanoo. ”New York ja Los Angeles ovat mahtavia, mutta loput maasta… Olemme tulleet siihen johtopäätökseen, että ellet pääse lämppäriksi stadionluokan artistille, hakkaat vain päätäsi seinään soittamalla parille sadalle katsojalle per ilta. Voimme tehdä sitä loputtomiin keskilännessä etenemättä mihinkään.”

”Pidän amerikkalaisyleisöstä”, Monroe jatkaa. ”He arvostavat hyvää, aitoa rock ’n’ rollia, mutta valitettavasti tilanne on mikä se on. Erityisesti nyt, kun valtavirta muodostuu kantrista ja hip hopista. Rock ’n’ roll ei ole siellä tietääkseni erityisen kovassa huudossa. Jollet pääse esiintymään suurille yleisöille vuotta tai kahta stadionluokan artistin lämppärinä, se ei ole sen arvoista. Haaskaat vain rahaa ja vaivaa. Valitettavasti.”