Michael Monroe kertoo olevansa skeptinen Mötley Crüe -elokuvan suhteen – ”Epäilen sen todenmukaisuutta”

25.6.2019 01:51

Fuengirolassa järjestetyillä Rock The Coast -festivaaleilla vastikään esiintynyt Michael Monroe sanoo, ettei usko Mötley Crüen vaiheita kertaavan The Dirt -elokuvan käsittelevän Hanoi Rocks -rumpali Razzlen hengen vaatinutta onnettomuutta täysin totuudenmukaisesti. Laulajan näkemys tuli ilmi juuri julkaistussa The Metal Gods Meltdownin haastattelussa, jossa häneltä kysyttiin, onko paljon kohua ja puhetta herättänyt raina tullut jo katsastettua.

”En. En koskaan lukenut kirjaakaan. En ole kiinnostunut siitä bändistä”, Monroe vastaa. ”Miksi vaivautua? Se ei merkkaa minulle mitään. En sano näin onnettomuuden takia tai mitään vastaavaa. En vain ole kiinnostunut. Se ei ole minun juttuni. En oikein välittänyt bändistä sen enempää ennen kuin jälkeenkään onnettomuuden. Se mitä tapahtui oli traagista, mutta epäilen sen [elokuvan] todenmukaisuutta. Ihmiset sanovat minulle: ’Razzle on mukana elokuvassa.’ ’Niinkö? Mainitaanko siinä myös kaksi kauloistaan alaspäin halvaantunutta teiniä?'”

Humalassa ajaneen Vince Neilin kyydissä ollut Razzle menehtyi Kaliforniassa joulukuussa 1984, kun Mötley Crüe -laulajan Ford De Tomaso Pantera törmäsi vastaantulevaan autoon. Toisessa ajoneuvossa matkustaneet Lisa Hogan ja Daniel Smithers loukkaantuivat onnettomuudessa vakavasti.

Voit kuunnella Monroen haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa