Michael Monroen ja Sami Yaffan kulttibändi Demolition 23. kiertää syksyllä Suomea

28.3.2023 09:51

Michael Monroen ja Sami Yaffan vuonna 1993 perustama Demolition 23. -yhtye teki viime syksynä paluun 30 vuoden keikkatauon jälkeen esiintymällä Monroen 60-vuotijuhlakeikalla Helsingin jäähallissa. Esitys meni sen verran nappiin, ettei reunionia haluttu jättää vain yhteen esiintymiseen.

”Aloimme bändin kesken keskustella mahdollisista lisäkeikoista. Alkuperäinen rumpali Jimmy Clark ei lopulta päässyt jäähalllin keikalle, joten hänet paikkasi nykyisen soolobändini Karl Rockfist. Karlin soitto toimi bändissä niin hyvin, että päätimme pitää hänet bändissä myös tulevia keikkoja varten. Bändissä soittaa myös Hanoi Rocks -kitaristi Nasty Suicide, joka aikanaan korvasi alkuperäisen kitaristin Jay Heningin. Nyt suunnitelma on siis tullut toteen ja bändi tekee lyhyen kuuden keikan kiertueen Suomessa. Tämä on harvinaista herkkua, jota ei kannata jättää väliin!” kommentoi Michael Monroe.

Kiertue alkaa 28. syyskuuta Tampereelta ja päättyy Turun, Lahden, Jyväskylän ja Helsingin kautta Kotkaan 7. lokakuuta. Katso tarkempi kiertueaikataulu tuosta alempaa. Liput ovat nyt myynnissä keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa.

Demolition 23. syksyn 2023 keikat:
To 28.9. Tampere, Pakkahuone
Pe 29.9. Turku, Logomo
La 30.9. Lahti, Möysän Musaklubi
To 5.10. Jyväskylä, Lutakko
Pe 6.10. Helsinki, Tavastia
La 7.10. Kotka, Hotelli Leikari

Lisää luettavaa