Artisti: Sami Yaffa

Nyt jyrätään! Sami Yaffa esittelee soolotuotantoaan, ensimmäinen single ja video julki

Hanoi Rocksin basistina nimensä historiankirjoihin kirjoittanut Sami Yaffa on operoinut myöhemmällä iällä monenmoisissa kokoonpanoissa, mutta ensimmäinen soololevy on antanut odottaa itseään. Nyt asia korjaantuu, sillä The Innermost Journey to Your Outermost Mind -albumi tulee julki syyskuussa. Tänään tuotokselta esitellään yleisölle ensimmäinen single, ja biisiin on tehty myös musiikkivideo kyytipojaksi. Katso ylempää!

Video: Tikanheittoa, taidemaalausta, saunomista ja tietenkin musiikkia – Sami Yaffa vieraili Steve ’n’ Seagullsin pesässä

Steve ’n’ Seagullsin mainio Seagull’s Nest -videosarja on saanut jatkoa. Aiemmissa osissa ovat vierailleet Stratovarius-solisti Timo Kotipelto, Battle Beastista tuttu Noora Louhimo sekä Lost Societyn Samy Elbanna ja neljännessä jaksossa lokinpesään saapuu monissa liemissä keitetty Sami Yaffa.

Taisteluun kurjuutta vastaan! Ensinäytössä Michael Monroen uusi, toivon ja tahdonvoiman nimeen vannova video

Uutisoimme muutama päivä sitten, että Michael Monroe aikoo julkaista uuden hyväntekeväisyyssinglen tällä viikolla. Monroe haluaa tukea kappaleella ystävänsä Pekka Hyysalon Fightback-yhdistystä, joka haluaa auttaa vaikeasta päävammasta kärsiviä sekä ylipäätään levittää periksiantamattomuuden ja toivon sanomaa. Hyysalo on entinen freelaskija, joka loukkaantui vakavasti onnettomuudessa vuonna 2010.