Michael Poulsen sanoo noudattavansa Lemmy Kilmisteriltä saamaansa vinkkiä Volbeatia pyörittäessään – ”Hän osuu naulan kantaan”

Pitkä ura on mahdollista, kunhan touhu pysyy hauskana ja mielekkäänä.
9.9.2019 19:49

Volbeat julkaisi hiljattain uuden Rewind, Replay, Rebound -pitkäsoittonsa, joka on järjestyksessään tanskalaisyhtyeen seitsemäs studioalbumi. Bändi on perustettu vuonna 2001, eli laulaja-kitaristi Michael Poulsenin johtama yhtye täyttää pian jo 20 vuotta. Poulsen vieraili Full Metal Jackie -radio-ohjelmassa ja tältä kysyttiin, mistä näin parin vuosikymmenen jälkeen hän ja toverinsa kaivavat intoa soittamiseen ja onko bändillä vielä jotain todistettavaa itselleen ja muille.

”Hyvä kysymys. Jos katsoo bändin uraa, se sisältää hurjasti kiertueita, olemme koko ajan joko tien päällä tai studiossa, hurjan kiireisiä. Koko matka on ollut uskomaton seikkailu. Todistamme ainakin itsellemme sen, että meistä on edelleen siihen. Meissä on edelleen se palo ja inspiraatio”, Poulsen tuumaa ja muistelee Motörhead-nokkamieheltä saamaansa vinkkiä, millä pärjää pitkälle.

”Kuten Lemmy kerran sanoi minulle: ’Muista, Michael, sen pitää olla hauskaa’. Siinä hän osuu naulan kantaan. Niin kauan, kuin tämä tuntuu meistä hauskalta ja on sen arvoista, että olemme sen vuoksi kaukana kotoa, jatkamme tätä.”

”Uskon, että meissä on vielä monia levyjä sisällämme ja haluamme myös todistaa, että meistä irtoaa vielä paljon materiaalia. Uudella levyllä on paljon kamaa ja siltikin paljon jäi vielä yli. Mutta kuka tietää, mitä tuleman pitää? En usko, että alamme kirjoittaa seuraavaa levyä ainakaan vielä pariin vuoteen. Mutta olemme tyytyväisiä tähän tilanteeseen ja toivottavasti jatkamme vahvoina ja meillä on edelleen hauskaa.”

Volbeatin kanssa pääsee pitämään hauskaa Suomessa seuraavan kerran keskiviikkona 27. marraskuuta, jolloin yhtye nähdään Baronessin ja Danko Jonesin kanssa Helsingin Hartwall-areenalla.

Lisää luettavaa