Mick Mars paljastaa: En pidä Mötley Crüen tavasta käyttää taustanauhoja

7.3.2014 18:08

Kiertueiden tekemisen joskus vuonna 2015 lopettavan hardrock-suuruus Mötley Crüen kitaristi Mick Mars ei ole innoissaan bändinsä tyylistä hyödyntää etukäteen nauhoitettuja laulutaustanauhoja konserteissaan. Asia tuli ilmi, kun amerikkalaistoimittaja Eddie Trunk kysyi Marsilta, miksi kitaristilla on lavalla mikrofoni vaikka hänen ”lauluäänensä on karmea” (siis Marsin omien sanojen mukaan).

– Ihailen kuusi- ja seitsemänkymmentälukujen bändejä. He vain nousivat lavalle ja antoivat palaa. Mitä jos he tekivät virheen? Sillä ei ollut mitään väliä. Mitä jos livesoundi kuulosti vähän ”tyhjältä” siellä täällä? Sillä ei ollut mitään väliä. Muusikot kirjoittivat biisejä ja soittivat niitä sitten aidosti ja sataprosenttisesti livenä – se oli hienoa toimintaa. Live on live ja cd on cd, Mars sanoo aiheeseen liittyen.

Taustanauhojen käyttöön liittyen Mars sanoo sanatarkasti myös seuraavaa: ”That could get me in a lot of trouble. I could say there’s, like… Let me put it this way… I’ll just say two words and you’ll know: Britney Spears.”

Mars kertoi myös mielipiteensä Mötley Crüen mahdollisesta viimeisestä studioalbumista.

– En todellakaan tiedä, että teemmekö vielä yhden levyn, mutta minusta se tuntuu aika kaukaiselta ajatukselta.


Lisää luettavaa