Mies sai skeittilaudasta päähän metallikeikalla – haastoi tapahtumatuottajan ja koko kaupungin oikeuteen

12.4.2017 07:39

Rockstar Energy Drink Mayhem -festivaalilla Yhdysvaltain Atlantassa sattui vuonna 2015 välikohtaus, jota puidaan pian oikeudessa. 20-vuotias mies katsoi Hellyeah-yhtyeen keikkaa yleisössä, kun toinen katsoja iski häntä päähän skeittilaudalla. Nuorukainen selvitti ystäviensä avustuksella tiensä ensiaputelttaan, missä hän menetti tajuntansa ja kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan.

Nyt mies haastaa oikeuteen sekä rullalautoja tapahtumassa jakaneen Truth-järjestön, Yhdysvaltain Live Nationin että Atlantan kaupungin, koska nämä eivät kyenneet suojelemaan häntä ”kurittomalta ja vihamieliseltä” yleisöltä. Tapauksesta kertoo The Atlanta Journal-Constitution.

Kanteen mukaan Atlanta ja Live Nation ”valvoivat yksinoikeudella tiloja, joilla hyökkäys tapahtui”, eivätkä osapuolet olleet panostaneet riittävästi turvatoimiin.

Nuorukaisen tilanne ei kuulosta kovin hyvältä. Häntä edustavien lakimiesten mukaan miehen saamat pysyvät vammat ovat aiheuttaneet hänelle ”fyysistä, henkistä ja taloudellista vahinkoa”. Lääkärimaksuihin on uponnut tähän mennessä 40 000 dollaria.

Eittämättä kuulostaa aika kummalliselta, että rockfestivaalilla saa jakaa skeittilautoja. Suomessa ei saa viedä paikan päälle edes sateenvarjoja.

Lisää luettavaa