Mikäli asia on Chester Benningtonin yhtyetoverista kiinni, kesällä menehtynyt Linkin Park -laulaja ei tule seuraamaan Dion ja Frank Zappan jalanjäljissä

Heinäkuun 20. päivä menehtyneen Linkin Park -solisti Chester Benningtonin yhtyetoveri Mike Shinoda sai hiljattaisessa Instagramissa järjestämässään livelähetyksessä vastattavakseen kysymyksen, jossa mieheltä tiedusteltiin voisiko hän harkita keikkailemista Benningtonista tehdyn hologrammiversion kanssa. Mies ei ollut ajatuksesta varsinaisesti innoissaan, kuten alta löytyvästä vastauksesta hyvin ilmenee.

”Voimmeko olla tekemättä hologrammi-Chesteriä? En oikein kykene sulattelemaan ajatusta hologrammi-Chesteristä”, Shinoda pohtii. ”Olen itse asiassa kuullut bändin ulkopuolisten ihmisten ehdottelevan ajatusta, mutta se ei kyllä onnistu sitten mitenkään. Siihen en lähde.”

”Hologrammi-Chester ei vain natsaa, kaverit. Se olisi pahin mahdollinen skenaario. Kaikki jotka olette menettäneet rakkaimpanne, parhaan kaverin tai perheenjäsenen, voitteko kuvitella hänestä tehtyä hologrammiversiota? Hirveää. En pystyisi siihen. En tiedä vielä mitä aiomme tulevaisuudessa tehdä, mutta saamme varmasti selvyyden asiaan ajallaan.”

Shinodan kommenttien litteroimisesta vastasi Alternative Nation.