Mikäli tuoreita huhuja on uskominen, AD/DC-leiristä saatetaan kuulla ensi viikolla suuria uutisia

Mitähän AC/DC-leirissä puuhaaillaan? Onko orkesteri äänittämässä uutta albumia, ja mikäli näin on, millä kokoonpanolla? Siinäpä kysymyksiä, jotka ovat askarruttaneet orkesterin säveltaiteen ystäviä jo pidemmän aikaa, eikä tunnetusti asiat omana tietonaan pitävä yhtye ole vastauksia niihin juuri tarjoillut. Huhuja solisti Brian Johnsonin, rumpali Phil Ruddin ja basisti Cliff Williamsin paluusta ruotuun on toki riittänyt, mutta konkreettinen informaatio on ollut toistaiseksi hyvin, hyvin niukanlaista.

Nyt Kansasin Topekassa toimiva radiokanava V100 Rocks väittää nettisivuillaan yhtyeen aikovan ilmoittaa ensi viikolla vielä tämän vuoden puolella alkavasta maailmankiertueesta.

”Lähteemme kertovat bändin aikovan julkistaa vuosille 2019–2020 suunnitellun maailmankiertueen ensi viikon keskiviikkona”, sivustolla kirjoitetaan. ”Koska puhumme nyt musiikkibisneksestä, suunnitelmat voivat aina muuttua. Tällä hetkellä suunnitelma on kuitenkin kuulemamme mukaan tämä.”

Lähteiden luotettavuudesta ei ole takuita, ja kyseessä on toistaiseksi ehdottomasti pelkkä huhu, mutta kieltämättä erittäin mielenkiintoinen sellainen. Saapa nähdä, josko ensi viikon keskiviikkona olisimme sitten asian suhteen jo paljon viisaampia.