Mikko Alatalo tiedottaa hyviä ja huonoja uutisia pääkaupunkiseudun asukkaille – myös Sepi Kumpulainen mainittu

30.7.2018 10:23

Soundin sähköpostiin pari päivää sitten ilmaantunut tiedote kertoo huomionarvoisia tietoja Suomen kansalle. Tiedoksianto sisältää sekä hyviä että huonoja uutisia – kummat ovat sitten kumpia, se on näkökannasta kiinni.

Ensinnäkin Alatalo kertoo, että syksyllä julkaistava Viimeinen juna on näillä näkymin hänen viimeinen levynsä. Tiedote sisältää kuitenkin sen verran takaportteja, että on täysin mahdollista, että ”Senaattorista” kuulla vielä – Viimeisestä junasta puhutaan Alatalon ”viimeisenä cd-albumina”, mikä tietysti jättää auki sen, voisiko muusikkoveteraani julkaista vielä musiikkia esimerkiksi vinyyli- tai digimuodossa. Viimeinen juna ilmestyy joka tapauksessa 11.9.

Parempana uutisena sitten tiedotetaan, että Alatalo esiintyy uuden levyn myötä Helsingin On the Rocksissa 14. syyskuuta. ”Kyseessä on Alatalon uran viimeinen levynjulkistuskeikka pääkaupungissa”, tiedotteessa kerrotaan, ja kyllähän tämäkin jättää auki kaikenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi levynjulkistuskeikoista muualla Suomessa. Mutta Helsingissä artistin seuraksi nousee lavalle Alatalo Bros -yhtye, ja illan avaa maineikas kansantaiteilija Sepi Kumpulainen. Hyvä!

Keikan liput ovat myynnissä Tiketissä hintaan 13 €, ovelta liput maksavat kaksi euroa enemmän. Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

Lisää luettavaa