Miljoonasade aikoo juhlia tänä vuonna kunnolla – Jyväskylään puuhataan stadionkeikkaa ja ylilentoa (!)

9.4.2021 12:49

Oli koronaa tai ei, suomirockin veteraaniyhtye Miljoonasade aikoo joka tapauksessa juhlistaa tänä vuonna 35-vuotista uraansa. Suunnitelmissa on elokuussa soitettava stadionkeikka sekä erikoisia tempauksia rakastavalle yhtyeelle ominainen Jyväskylän-ylilento.

Viimeksi mainittu suoritetaan 11. huhtikuuta kello 14 Keski-Suomen Ilmailijat ry:n avustuksella. 12. huhtikuuta tulee kuluneeksi 60 vuotta Juri Gagarinin maineikkaasta avaruuslennosta, ja kuten tunnettua, Miljoonasade teki Gagarinista hittikappaleensa Lapsuuden sankarille. Ylilento on Miljoonasateen ilmailua harrastavan rumpalin Jarmo Hovin ideoima, mutta Hovi ei vielä tiedä, lentääkö hän jotakin seitsemän pienlentokoneen muodostelmasta vai tyytyykö hän olemaan matkustajana kyydissä.

Stadionkeikka puolestaan soitetaan 21. elokuuta Jyväskylän 4500 katsojaa vetävällä Harjun stadionilla. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy 12. huhtikuuta. Keikka merkitsee yhtyeelle eräänlaista paluuta juurille, sillä Harjun stadionin pukusuoja oli bändin ensimmäisiä harjoitustiloja. Juhlakonsertissa nähdään myös Jyväskylä Sinfonia, joka tahdittaa yhtyettä keiksn ensimmäisen puolikkaan ajan.

Lisää luettavaa