Millainen kannuttaja on Machine Headin uusi rumpali? Drumcam-video sen paljastaa

18.12.2019 08:44

Machine Headin kokoonpanotilanne on nyt sellainen, että sen selvittääkseen täytyy tehdä vähän tutkimustyötä. Yhtyeen soittajistohan meni viime vuonna pitkälti uusiksi, kun kitaristi Phil Demmel ja rumpali Dave McClain lähtivät omille teilleen. Bändijohtaja Robb Flynn päätti tehdä seuraavaksi aikamatkan menneisyyteen ja pestasi Burn My Eyes -debyyttilevyltä (1994) tutut Logan Maderin ja Chris Kontosin orkesterin kiertuekokoonpanoon, ja tällä porukalla Machine Head lähti esikoislevynsä juhlakiertueelle.

Tänä vuonna sitten bändiin kiinnitettiin Decapitatedista tuttu Wacław Kiełtyka ja Devilment-yhtyeessä aiemmin operoinut Matt Alston vakituisiksi jäseniksi. Tulevalla Euroopan-kiertueella ilmeisesti nähdään sekä debyyttilevyn soittajat että uudet jäsenet, kun bändi esittää kaksi settiä per keikka. Näin ainakin kerrotaan yhtyeen verkkosivuilla. Suomessa ryhmittymä esiintyy 25. toukokuuta Helsingin The Circus -klubilla.

Millainen mies tämä tuore rumpali Matt Alston sitten on? Ylempäähän tuon näkee. Alston moukaroi lokakuussa kuvatulla videolla Take My Scars -biisiä Milanon Live Clubilla, ja jämäkästihan kaverin soitanta kulkee. Toukokuuta odotellessa!

Lisää luettavaa