Millaisessa kunnossa Ozzy Osbournen ja Tony Iommin välit ovat tätä nykyä? – Ozzy kommentoi aihetta haastattelussaan

Timo Isoaho

Black Sabbathin päätettyä pitkän taipaleensa vuonna 2017, Ozzy Osbourne on esittänyt julkisuudessa pariin otteeseen yllättäviä lausuntoja, joiden mukaan yhteiselo yhtyeen sisällä ei ollut jäähyväisten aikaan kaikilta osin pelkkää ruusuilla tanssimista. Kitaristi Tony Iommi kummasteli kommentteja tuoreeltaan todeten, että hänen mukaansa Ozzy ”näytti nauttivan olostaan ja meillä oli hauskaa, joten enpä tiedä.”

Olivatpa asiat olleet reilut kolme vuotta sitten millä tolalla tahansa, Ozzy kertoo olevansa nykyisin Iommin kanssa läheisempi kuin koskaan aiemmin.

”Black Sabbathin kaverit eivät ole koskaan kaukana ajatuksistani, pidinpä heistä juuri silloin tai en”, Ozzy sanoo radiokanava 106.5 WSFL:n haastattelussa. ”Kun olen ollut nämä viimeiset 18 kuukautta enemmän tai vähemmän vuodepotilaana, Tony Iommi on ollut minulle valtava tuki. Olen ollut tuon ajan läheisempi hänen kanssaan kuin koskaan… Emme tulleet vuosiin toimeen keskenämme. Mutta tekipä hän tai minä silloin sitten mitä tahansa… on todella tärkeää, että kun olet toipilaana, joku välittää ja ajattelee sinua. Muuta ei tarvita: puhelu tai tekstiviesti. Se merkitsee todella paljon.”