Millaista musiikkia tekee Arch Enemy -laulajan sisko? Alissa White-Gluz vierailee sisarensa albumilla

17.8.2020 09:13

Kappas, Alissa White-Gluz ei suinkaan ole perheensä ainoa muusikko. Arch Enemyn huutajattarena kunnostautunutta Alissaa voi kuulla nyt huomattavan erilaisella albumilla, kun solisti esiintyy vierailevana tähtenä siskonsa Jasaminen No Joy -projektin uudella levyllä. 21. elokuuta julkaistava Motherhood on No Joyn neljäs pitkäsoitto, ja näin aluksi tuotokselta esitellään Dream Rats -niminen single, jolla Alissakin on mukana.

No Joy perustettiin vuonna 2009, ja sen kolme ensimmäistä albumia julkaistiin vuosina 2010, 2013 ja 2015. Alun perin yhtye oli Jasamine White-Gluzin ja Laura Lloydin yhteinen kokoonpano, mutta nykyään se on ilmeisesti enemmän Jasaminen sooloprojekti. Musiikillisesti No Joyn levyillä liikutaan dream popin ja shoegazen tietämillä.

”Olemme luonteeltamme ja tyyliltämme hyvin erilaisia ihmisiä, mutta jotenkin päädyimme kulkemaan rinnakkaisia polkuja. Hänen musiikkinsa on showgazea, joka on täysin vieras maailma minulle. Rakastan kuitenkin sitä, miten paljon hän hioo musiikkiaan yksityiskohtia myöten”, Alissa White-Gluz kommentoi siskonsa tuotantoa Blabbermouthin mukaan. Kuuntele uusi single alta:

Lisää luettavaa