Milloin Kiss jatkaa jäähyväiskiertuettaan? Gene Simmons puntaroi asiaa haastattelussa

11.5.2020 10:16

Kissin oli määrä jättää tänä vuonna jäähyväisiä massiivisella End of the Road -kiertueellaan, jonka piti tulla Suomeenkin 27. kesäkuuta. No, pieleen meni, kiitos vain koronavirukselle. Uutta päivämäärää odotellessa.

Rockmammutin oli määrä esiintyä tänä vuonna myös Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, ja Gene Simmons sai viime viikolla vastata kysymyksiin siitä, milloin nämä peruuntuneet keikat on tarkoitus paikata. Aihetta käsiteltiin Yhdysvaltain Uuden-Seelannin-suurlähettilään Scott Brownin videohaastattelussa. Juttutuokion nosti esille Blabbermouth.

”Ensinnäkin on sanottava, ettei tässä ole kysymys minusta tai kenestäkään bändissä. Kaikkein tärkeintä on pitää yleisö turvassa, koska rakastamme teitä kaikkia. Ilman faneja emme olisi mitään. Ilman teitä kysyisin varmaan seuraavalta jonottajalta, haluaisiko hän vielä ranskalaiset perunat hampurilaisen lisäksi”, Simmons sanoo.

”Tässä on kysymys turvallisuudesta. Sitten kun meillä saatavilla on rokote ja tiedemiehet – eivät poliitikot – sanovat, että on turvallista avata ovet, niin sitten lähdemme taas tien päälle. Ja voin sanoa, että odotamme sitä kovasti.”

Kiss siis haluaa rokotteen markkinoille, ennen kuin lähtee rundille. Sitä taas ei tiedä kukaan, milloin sellainen on saatavilla – optimistisimmat odottavat rokotetta vielä täksi vuodeksi, toiset taas huomauttavat ettei edellisinkään koronaviruksiin ole vielä keksitty rokotetta. Tällä kertaa tietysti tutkimusta tehdään varmaan aika paljon enemmän.

Gene Simmons on 70-vuotias ja Paul Stanleykin 68. Molemmat ovat siis lähellä riskiryhmää, joten herrojen kannattaakin olla tarkkana terveytensä suhteen. Jatkakaamme odottelua.

Lisää luettavaa