Mira Luoti julkaisi yllätyslahjan faneille – Katso Herra Ylpön tekemä Musta laatikko -video

29.4.2016 09:02

Mira Luoti on julkaissut taas uuden näytteen syksyllä ilmestyvältä albumiltaan. Musta laatikko on aiempia singlejä selvästi rankempi ja räväkämpi biisi.

”Biisi on ollut alusta alkaen selkeä keikkahitti.”

– Mussa on monta puolta ja on ilo päästä toteuttamaan niitä vuorotellen hyvyyden ja hulluuden ja söpöyden ja rivouden rajamailla keikkuen, Mira kuvailee.

– Musta Laatikko on lahja kaikille niille, ketkä on käyneet keikoilla ja ketkä tulee jatkossa. Biisi on ollut alusta alkaen selkeä keikkahitti. Vaikka ei oo koskaan aiemmin kuullut kappaletta, tässä on poljento joka osuu tanssihermoon. Tässä ei oo mitään sen syvempää takana, oli vaan törkeän hyvä biisi jossa on vahva tunnelma.

Vaikuttava on myös Herra Ylpön biisiin taikoma musiikkivideo.

”Musavideo on Herra Ylpön ja mun aivopieru.”

– Biisin musavideo on Herra Ylpön ja mun aivopieru. Ylppö ihastui biisiin ja halusi tunkea sormensa siihen. Yks vaihtoehto oli että olisi laulanut, mutta toinen idea oli tuoda esiin visuaalinen puoli. Pistäkää merkille Ylpön lahjakkuus joka on omaa luokkaansa. Ylppö on itse tehnyt kaikki grafiikat, itse musavideo kuvattiin alle tunnissa. En oo edes uskaltanut kysyä montako tuntia jälkityöhön on mennyt, mutta mitäpä Ylppö ei tekisi mun eteen. Voisi jättää oman bändin ja keskittyä mun juttuihin!

Lisää luettavaa