Missäs vaiheessa Megadethin uuden albumin kanssa mennään? Dave Mustainella on faneille lupaavia uutisia

Kitaravalmistaja Gibsonin talliin hiljattain Deanilta loikannut Megadeth-luotsi Dave Mustaine on päivittänyt yhtyeen uuden albumin kuulumisia.

Mies kertoo The Dave Mustaine Show -radio-ohjelmassaan seuraajan vuoden 2016 Dystopialle olevan nauhoitusten osalta miltei viimeistelyä vaille valmista kauraa.

”Olen kiitollinen, että partnerini on tulossa Nashvilleen, ja aiomme vääntää kitararaitoja ja -sooloja, sekä lisätä korvakarkkia homman paketoimiseksi”, Mustaine sanoo. ”Meillä on luultavasti toinen… Minulla on yksi kappale laulettavanani, ja yhdessä toisessa biisissä on yksi lause, joka minun pitäisi viimeistellä.”

”Muutoin levyn lauluraidat on tehty ja on aika keskittyä taustalauluihin ja jäljellä oleviin soolojuttuihin ja, kuten meillä on tapana sanoa… Tiedän sanoneeni tämän monta kertaa — ’korvakarkkiin’. Teille, jotka ette tiedä mistä on kyse, se on juuri sitä miltä kuulostaakin — se on tahmeaa, imelää, siirappistaa skeidaa, jota ihmiset laittavat levyille saadakseen — en tiedä — biisit kuulostamaan paremmilta. Kun ajattelet AC/DC:tä, et yleensä ajattele perkussioita.”