Mistä tuotoksestaan Korn-kitaristi haluaa tulla muistetuksi? Valinta saattaa yllättää – ”Tiedän, ettei se ole suosituin levymme…”

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kMF6wTh1_Qr9GE6ZzkMzvaE0Fw6KFNERg

Head puhuu suosikki- ja inhokkilevyistään Metal Hammerin artikkelissa.

Korn-yhtyeen kitaristi Brian”Head” Welch otti osaa Metal Hammer -lehden juttusarjaan, jossa artistit avaavat elämänsä soundtrackia ja nimeävät suosikki- ja inhokkilevyjään. Headilta myös kysyttiin, mistä omasta tuotoksestaan tämä haluaisi jälkipolvien muistavan hänet ja hieman yllättäen valinta ei kohdistunut itsestäänselviin vaihtoehtoihin kuten bändin debyyttiin tai läpimurtolevy Follow The Leaderiin, vaan vuoden 2013 The Paradigm Shiftiin.

”Olimme siinä vaiheessa käyneet paljon asioita läpi. Olin lähtenyt bändistä ja palasimme jälleen yhteen. En oikeastaan edes osannut kuvitellakaan, että tämä levy joskus tehtäisiin. Tiedän, ettei se ole suosituin levymme, mutta se merkitsee minulle todella paljon”, Head perustelee.

Headin mukaan ensimmäinen levy, jonka hän osti, oli Queenin The Game (1980), mutta AC/DC:n Back In Black (1980) sai hänet tarttumaan kitaraan. Kun Headiltä puolestaan kysytään, mikä levy olisi pitänyt jättää tekemättä, on miehen vastaus Poisonin Open Up And Say… Aah! (1988).

”Sen on pakko olla Poisonia. Häpeäkseni myönnän, että minullakin oli teininä iso tukka – täyttä Mötley Crüe -meininkiä – mutta en koskaan ymmärtänyt Poisonia. Se kuulosti aina siltä, että kuka tahansa pystyy soittamaan sitä, mitä he soittivat.”