Mitä Axl Rose julkistaa huomenna Jimmy Kimmelin ohjelmassa?

Tuskinpa niitä näitä saapuu turisemaan.

Guns N' Roses – se oikea.

Huhut Guns N’ Rosesin alkuperäiskokoonpanon paluusta vellovat yhä vailla virallista vahvistusta. Billboardin ”useista lähteistä” saamien tietojen mukaan klassinen Guns N’ Roses olisi kiinnitetty Kaliforniassa tämän vuoden huhtikuussa järjestettävän Coachella-festivaalin pääesiintyjäksi. Lisäksi yhtyeen on vihjailtu neuvottelevan asianosaisten promoottorien kanssa peräti 25 stadionia käsittävästä Pohjois-Amerikan-kiertueesta kesälle 2016.

Mystisten ”lähteiden” mukaan Gunnarit pyytäisivät rundinsa keikoista 3 miljoonaa dollaria per show ja Kalle-konserttivieras saisi pulittaa lipustaan peräti 275 dollaria. Vuotta 2016 koskevissa keikka-spekulaatioissa ovat pyörineet myös brittien Readingin ja Leedsin festarisisarukset ja onpa vuodelle 2017 huhupuuhattu jo kovasti niin Downloadia kuin Isle Of Wightiäkin.

Huomisiltana (5.1.) paikallista aikaa ihmisiä Twitterissäkin hiljattain kiusoitelleen Axl Rosen on määrä vierailla amerikkalaisen talk show -isäntä Jimmy Kimmelin suositussa tv-ohjelmassa. Visiitin syy ei ole yleisessä tiedossa, mutta odotukset monen gunnaristin kieli pitkällä vartoomasta huhupuheiden vahvistamisesta ovat kasaantuneet useassa pääkopassa jo liki sietämättömiksi.

Toistaiseksi myöskään paluu-uteluihin männävuosina pääosin ynseästi suhtautunut Slash ei ole suostunut kommentoimaan tämänkertaista myräkkää mitenkään. Tämäkin on osaltaan tulkittavissa perin positiiviseksi signaaliksi.

Saapuuko virallinen paluuvahvistus viimein huomenna? Saadaanko tämä bändi vielä tässä elämässä edes kertaalleen myös tänne Pohjolaan?

Saku Schildtin naftaliinista kaivaman Jukka Väänäsen keikkaraportin Gunnareiden vuoden 1991 Suomen piipahduksesta voit lukea täältä. Kiinnostuneiden kannattaa ottaa haltuun myös hauska Guns N’ Roses -paluuhuhujen aikajana Ultimate Classic Rockin sivuilla.