Mitä h**vetin ruotsalaista erikoismetallia? – Ota haltuun Diablon versio aiheesta!

Päätämme viikonlopun hakusanoihin ”Heikki, Heikki”, v**un nössöt, pohjoisen arvet, Oulun Kärpät (öö, mitä v**tuu), Pyynikin käsityöläispanimo, ensipuraisu Corium Blackista, ei virheitä ja Tampereen oma poika.

Olisi niitä muitakin, mutta mennään tässä vaiheessa näillä.

Jos ei varsinaisesti sytytä niin kerrottakoon, että Tampereen oma poika Heikki Malmberg ja muut Diablo-herrasmiehet töräyttivät pari tuntia heviä Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneella. Homman nimi oli orkesterin parikymppisten juhlinta, mutta vuosi-ilakointi ei onneksi päättynyt vielä tähän. Itse asiassa, vastahan se pippalointi alkoi.

Täsäs alla pari otantaa orkesterin vanhemmasta tuotannosta Pakkahuoneen lauteilta. Abban Dancing Queenin heviversiota a’la Diablo ei ollakaan kuultu livenä… no, muutamaan vuoteen.

Huomatkaa myös Aadolf Virtasen tuulikone sekä miehen Paha Uskonto -paita, joka oli tämän armoitetun bassotaiteilijan päällä myös hänen ensimmäisellä Tullikamarin-keikallaan Diablon riveissä. Ja olipa sama rätti käytössä myös Nummirockissa vuonna 1997, jolloin Virtanen soitti ensimmäistä Diablo-keikkaansa. Melko legendaarinen vaatekappale, siis.