Mitä kuuluu Jaska Raatikaiselle? Entinen Children of Bodom -rumpali tiedottaa uusista bändikuvioistaan

Snapshot-photography / AOP

Entinen Children of Bodom -rumpali Jaska Raatikainen tiedottaa uusista musiikillisista kuvioistaan. Muusikko kertoo aivan aluksi Facebookissa julkaistussa päivityksessä kuluvan vuoden olleen itselleen vaikea.

”Fiilikset ovat risteilleet ylös ja alas, vasemmalta oikealle”, mies kirjoittaa. ”COB:ista lähdön jälkeen on ollut vaikeaa tehdä varmoja tulevaisuuden suunnitelmia. Ennen kuin…”

”Ystävä soitti minulle hiljattain ja pyysi liittymään bändiin heidän debyyttialbumilleen, joka äänitetään myöhemmin tänä vuonna”, Raatikainen jatkaa. ”Ensin ajattelin, etten pysty juuri nyt tekemään isoja päätöksiä. Sitten kuulin demonauhat. Seuraavan päivänä kerroin hänelle, että musiikki teki minuun niin suuren vaikutuksen, etten voi menettää tätä tilaisuutta. Tiedän, että jonkin luominen on taiteilijan elämän tarkoitus ja tarvitsin tätä.”

Kyseessä oleva yhtye on Jaani Peuhun (Swallow the Sun, Iconcrash) kokoama Mercury Circle, jossa Peuhun lisäksi vaikuttavat Jussi Hämäläinen (The Chant, Hanging Garden), Juppe Sutela (To/Die/For), Ande Kiiski (Rytmihäiriö, Sleep of Monsters) sekä Juuso Raatikainen (Swallow the Sun). Voit käydä tutustumassa yhtyeen ensisingleen täällä.

”Musiikki on sellaista, jota en ole kuullut pitkään aikaan”, Raatikainen toteaa. ”Jotain täysin erilaista kuin mitä olen soittanut koko ikäni. Hyvin uniikkia, hidasta, massiivista, eeppistä…”

Posted by Children Of Bodom on Wednesday, August 12, 2020