Mitä kuuluu vakavien terveyshuolien kanssa painineelle Ozzy Osbournelle? – ”Hän valittaa paljon ja on onneton”, sanoo vaimo

Keuhkokuumeen vuoksi sairaalahoitoon viime kuussa joutunut Ozzy Osbourne on paranemaan päin.

Tammikuussa Pimeyden prinssi joutui siirtämään alkuvuodesta alkavaksi aiotun Euroopan-kiertueensa – Suomen-keikka mukaan lukien – hamaan tulevaisuuteen flunssan ja sen jälkitautien takia. Pian näiden koettelemusten vanavedessä puhjennut tulehdustauti sai hätäisimmät huolestumaan seitsemänkymppisen Ozzyn hyvinvoinnista jo oikein toden teolla, mutta eihän vanha lepakoiden ja pulujen kauhu nyt moisesta vastoinkäymisestä vielä liikoja hätkähtänyt.

Accessin tuoreessa haastattelussa Osbournen perhe päivittää laulajan kuulumisia omaan vitsailevaan tyyliinsä.

”Noh, mikäli tämä selventää hänen tilaansa, niin hän valittaa paljon ja on palannut normaaleihin rutiineihin. Eli kaikki on siltä osin hyvin”, Jack Osbourne sanoo.

”Se on aina hyvä merkki, kun hän valittaa ja on onneton”, Ozzyn managerivaimo Sharon komppaa. ”Silloin tiedät, että kaikki on kunnossa.”

”Jos hän on onnellinen ja hyppii ympäriinsä, silloin tulee heti mieleen, että ’nyt jokin on kyllä pahasti pielessä. Kutsukaa lääkäri”, Jack päättää.