Mitä nyt taas: pitäisikö uskoa, että 70-luvun AC/DC oli tylsää bailuseuraa?

25.3.2015 14:01

AC/DC:n kanssa jo vuonna 1976 kiertäneen amerikkalaisen Y&T:n liideri Dave Meniketti on muistellut vanhoja rundiaikoja jenkkiläiselle radioasemalle.

– AC/DC:n laulaja Bon Scott tuli kysymään ennen ensimmäistä yhteistä keikkaamme, että millainen ajoneuvo meillä on. Näytimme hänelle pakettiautomme, jossa ei ollut yhtään vapaata istumapaikkaa. Bon tuumi, ettei se haittaa. Mies jatkui kysymällä, että voisinkohan matkustaa kanssanne ja istua vaikka lattialla, Meniketti sanoo.

– Ihmettelimme Bonille, että miksi ihmeessä hän haluaisi reissata meidän kanssamme, kuppaisessa pakussa. ”AC/DC:n kaverit ovat tylsiä: he eivät anna minun juoda eikä bussiin saada tuoda bändäreitä”, Bon ilmoitti. Teidän kanssanne saan ainakin pitää hauskaa!

Menikettin mukaan näin myös tapahtui: Bon todellakin piti hauskaa!

Rakenteilla oleva Bon Scott -elokuva taas on vastatuulessa. Laulajan perikunta on kieltänyt leffan tekemisen, mutta High Voltage Productions -tuotantoyhtiön edutsja Rob Liotti painottaa, etteivät Scottin edustajat voi estää vuonna 1980 menehtyneestä laulajasta kertovan leffan ilmestymistä.

Kuulemme aiheesta varmasti lisää myöhemmin.


Lisää luettavaa